marte, 22.Oct.19, 9:16:50 AM
Welcome Guest

Thjesht Dhe Profesionale

Forumi

[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Test section
 ForumThreadsRepliesUpdates
Test forum
Forum description
0 0 No posts
prezentohu (is being viewed by: 1)
Forum moderator: zeshkany
6 10 hane, 08.Sep.08, 3:39:52 PM
Thread: temyss
Posted by: temyss
cka ju pelqen ma se shumti
Forum moderator: zeshkany
3 4 premte, 29.Aug.08, 8:53:40 PM
Thread: Cili eshte kengetari(ja) e p...
Posted by: tinaa
dicka reth web-it
Forum moderator: temyss
2 0 hane, 08.Sep.08, 10:32:32 AM
Thread: ardi
Posted by: ardi
qka dallon dita e djeshit nga dita e sodit
Forum moderator: temyss
2 0 marte, 19.Aug.08, 8:48:23 AM
Thread: ardi
Posted by: ardi
cilen preferon me shum te jesh njeri i ndershem apo te kesh para
3 1 ejte, 28.Aug.08, 8:56:25 PM
Thread: ardi
Posted by: tinaa
sa i plotsojn kushtet shkollat tona
2 0 marte, 19.Aug.08, 8:51:31 AM
Thread: ardi :)
Posted by: ardi
qka mendoni per qikat e sodit si dhe djemt e sodit
2 2 premte, 29.Aug.08, 6:40:24 AM
Thread: zeshkany
Posted by: zeshkany

feja islame
 ForumThreadsRepliesUpdates
Falënderimi i takon vetëm Allahut. Paqja dhe Bekimi i Allahut qofshin mbi të dër
0 0 No posts
qka d.m.th. fjala"ADHURIM"
Forum moderator: zeshkany
1 1 ejte, 28.Aug.08, 8:59:42 PM
Thread: zeshkany
Posted by: tinaa
Nji djalosh i vogel fle ne xhami pas namazit te sabahut
Forum moderator: zeshkany
1 0 merkure, 03.Sep.08, 6:25:40 AM
Thread: ja djalosji 5 vjeqar
Posted by: zeshkany

JETA
 ForumThreadsRepliesUpdates
problemet gjat jetes
1 3 hane, 08.Sep.08, 5:39:25 PM
Thread: ardi
Posted by: temyss
A kishe deshiruar te jetosh pergjithmon ?
Forum moderator: temyss
1 0 hane, 08.Sep.08, 11:10:06 AM
Thread: zeshkany
Posted by: zeshkany
Cilat jan baticat dhe zbaticat e jetes ?
Forum moderator: temyss, zeshkany
1 0 hane, 08.Sep.08, 5:36:36 PM
Thread: temyss
Posted by: temyss
Qka dot thot te sakrifikosh per at gje qe e don ...?
Forum moderator: temyss
1 0 hane, 08.Sep.08, 5:46:26 PM
Thread: temyss
Posted by: temyss
Po nese te paraqitet peshku i art .Cilat dot ishin tri deshirat e juaja ...?
Forum moderator: temyss
1 0 hane, 08.Sep.08, 11:13:09 AM
Thread: zeshkany
Posted by: zeshkany
A kA dAsHNi Pa XHeLOzI ...? A kA rEsPeKt Pa InTeReS ...?
Forum moderator: temyss, zeshkany
1 0 hane, 08.Sep.08, 5:44:43 PM
Thread: temyss
Posted by: temyss

poezi dashurie
 ForumThreadsRepliesUpdates
poezi sms
1 0 merkure, 03.Sep.08, 10:08:01 PM
Thread: brigada_1
Posted by: brigada_1

SPORT
 ForumThreadsRepliesUpdates
Bufon: Nuk besoj se Siti do të ofrojë 70 milionë euro për mua!
0 0 No posts
Additional information
Visitors: 1  (members - 0, guests - 1)
All-time high attendance 16 reached on merkure, 3:26:07 AM, 30.Apr.14.
Forum statistics
Total of 30 threads created, which have 21 replies.
69 members registered. Greetings to our new member SathyaInfo.

Login form
Site friends
Statistics
Tag Board
Copyright MyCorp © 2019 |